Brunssi on palannut kauniimpana kuin koskaan! - Madison Gastro & Wine

brunssi

Brunch is back on the menu, boys! Madisonin brunssi palaa suurempana ja kauniimpana kuin koskaan. Laita buffet-housut jalkaan ja kipaise Espoon maittavimmalle brunssille lauantaisin kello 11-15 (kattaukset kello 11 & 13) sekä sunnuntaisin kello 12-16 (kattaukset kello 12 & 14).

Brunssikattauksen kesto on 1h 45min.

24,90€ / henkilö. Ryhmät 4 henkilöä tai yli 20,00€ / henkilö. Pöytävaraus suositeltava.

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Kylmäpöydästä

Kookos-Puolukka Chia ”Pudding” (L, G)

Päivän smoothie (L, G)

Charcuterie – leikkelemestarin valikoima (M)

Seafood – kalamestarin valikoima (M, G)

Piparjuuri- ja valkosipulimajoneesia (L, G)

Skagen (L, G)

Runsas salaattibaari 

Marinoituja oliiveja (Ve, G)

Pääruoat

 

Lämmin kauden kasvis (Ve, G)

Potato Skins (Ve, G) ja Mojo Verde-kastike (L)

Scrambled eggs – munakokkelia (L, G)

Mac & Cheese – juustomakaronia (L)

Feta-täytteiset kesäkurpitsat / zuccinit (L, G)

Koskenlaskijalla mehevöitetty riisi-sienivuoka (L, G)

Caribbean Jerk Chicken – Karibialaisittain ruskealla sokerilla ja habanerolla maustettua kananpoikaa (M, G)

Pork Ribs – Porsaan kylkeä (M, G)

Tuoremakkaraa ja talon sinappia (M, G)

Smoky Jackfruit Chipotle (Ve, G)

Caribbean Jerk Tofu (Ve, G)

Talon pekonia (M, G)

Bearnaise-kastiketta (L, G)

Talon BBQ-kastiketta (L)

Jälkiruoat

Suklaamousse (L, G)

Pannacotta (L, G)

Muffinit – Blueberry Oat & Carrot Cake (L)

Banana Bread (L)

Vegaaniset Cupcakesit (Ve)

Mutakakkua (L, G)

American Pie – omenapiirakkaa (L)

Peanut Butter Cheese Cake (L)

Hedelmäsalaattia (Ve, G)

Cheese Board – juustovalikoima ja hilloja (L, G)

Vegaaninen jälkiruoka, pyydetään keittiöstä (Ve, G)

Uunilämpimät

Croissant (L) – Bagelit (L) – Saaristolaisleipää (L) – Tuoretta sämpylää (L) – Näkkileipää (L) – Gluteeniton leipävalikoima (L, G)

Voi – Tuorejuusto – Nutella – Maapähkinävoi – Hillot

Viimeistele brunssisi upealla cocktaililla.
Ihastu uutuusdrinkkeihimme tai luota klassikkoon.

LUE LISÄÄ »